http://www.dedisitter.hu/
Menu area 3
Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4599, legújabb: Americano

Online
vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb : 72
(tag: 0, vendég: 72) - 19 nov : 04:02

Tagok: 4599
Legújabb tag: Americano

XLogin menü
Add meg a login adatokat:
Account:
Felhasználónév:
Jelszó:

Véleményed az Oldalról
1 vélemény :: 0 kategória
A legújabbak:

Teszt
Enikő 03 máj : 09:04

 

Tagok születésnapjai:
Nincs születésnapos ma

Google Hírdetések

Google


KIG menü
Legújabb képek:

Szavazás

Mit szólsz a szépségversenyhez?

Jó ötlet

Hülyeség

Szerintem jó

Én is nevezekSzavazatok: 296
Régebbi szavazások

Nap Idézete: "Emerson azt mondta, hogy ha egy jobb egérfogót csinálsz, az emberek ösvényt taposnak a kunyhódhoz. Ez azonban ma már nem igaz. Senki sem fog hozzád ösvényt taposni. Be kell csomagolnod, és reklámoznod kell azt az egérfogó. Akkor jönni fognak."
Bemutatkozunk.
Bemutatkozunk.

Üdvözöllek!
Ez a honlap azért jött létre, hogy megismerhessük egymást kicsit másképp. Bemutassuk, hogy milyen is az élet a szobában, és a szobán kívül.Az oldal erősen kezdeti fázisban van, ezért elnézést kérek a még nem megfelelő funkciók miatt. Igyekszem szépen fokozatosan 100%-os állapotba hozni mindenki nagy örömére. Addig is várom a leveleket észrevételeitekkel, javaslataitokkal a következő címre: tutichat@uw.hu
Sajos még nem vagyunk valami sokan, de Te ezen segithetsz a Belépés a Chatre menüre klikkelve. Reméljük gyarapodni fogunk előbb utóbb.Mindenki vágyik valakire. Legyen az társ, barát vagy szerető. Bármi is a célod, társkeresés vagy laza ismerkedés, itt megtalálod, akit keresel!

Arra megkérek minden csetelőt, hogy tartsa be az alapvető emberi viselkedési formákat. Sajnos idő hiányában nincs időm a chat-en lógni, ezért a csevegőkre bízom a "rend" betartását.

Ez az oldal azért jött létre, hogy verseket, novellákat vagy csak a világról szőtt gondolatokat tegye közzé. Bárki beküldheti az írását.
Ha írtál verset (vagy bármit), mert szomorú vagy szerelmes voltál, vagy csak a gondolataid vetetted papírra a világról küld el!!! Ne gondold azt, hogy nem jó, nem szép! Hagyd, hogy az olvasók döntsék el! Legyen bátorságod vállalni a munkáid!
Fórumban megteheted a Versek,Novellák című résznél! Várunk minden saját alkotást.
Tagok képeket is fetudnak majd tölteni lesz külön Kategória azon belül bemutatkózó képek ide a rövid bemutatkozód és a fényképedet tölthetedfel,de nem lesz kötelező.
Szeretnénk megtudni, kinek mi az elképzelése az életröl. Mi irányitja, miért zajlanak a dolgok? Aki szeretné megosztani velünk és viszontlátni az oldalon, irjon a fórumba.

Röviden ennyi amit közölni akartam veletek! Segítsetek az oldal fejlődésében minden ötletet várunk.

Érezd jól magad nálunk

Üdvözlettel: Enikőkedd 18 április 2006 - 19:22:17
Hozzászólások nem engedélyezettek
küldés e-mailben nyomtatóbarát változat


Oldal létrehozási idő: 0.5549 másodperc.